Storkjøkken

Gjennom våre 80 år som totalleverandør av renseri- og vaskeriløsninger, har vi tilegnet oss spisskompetanse på de rette produktene for Storkjøkken. Ettersom kjøkkendrift generelt krever nøye og grundige rutiner for sine rengjøringsløsninger, så vi også behovet for korrekt veiledning rundt utstyr for et optimalt Storkjøkken.
Dette medfører at du som kunde slipper å tenke på kvalitet og funksjonalitet for de ulike maskiner for ditt Storkjøkken. Dette har vi sørget for med vår kompetanse på forhånd ved å kunne ta inn de beste produktene for et Storkjøkken.

I vårt sortiment for produkter for Storkjøkken finner du:

- Oppvaskmaskiner
- Frityrer
- Regenereringsvogner

Vi tilbyr våre løsninger for det perfekte Storkjøkken til Hotell- og Restaurantnæringen, men også for cafeer og helseinstitusjoner.

Servicemessig angående Storkjøkken, betjenes Oslo/Akershus/Hedmark/Oppland/Vestfold og Østfold av egne teknikere. Resten av landet dekkes av våre forhandlere på Storkjøkken.

Der hvor et kjøkken skal mette mange, ønsker vi å kunne tilby de riktige løsningene. Ta kontakt på telefon: 22 57 85 00 eller send oss en E-post til: jevanord@jevanord.no dersom du ønsker mer informasjon om våre produkter til Storkjøkken.

Storkjokken3WEB.jpg