Fremtidens skyllerom

Destruksjonsmaskiner for engangsbekken/-urinflasker og- vaskefat.

Vi selger HAIGH Sluicemaster maskiner i Norge. Haigh ble etablert i 1955 og solgte sin første destruksjonsmaskin i 1964, Sluicemaster Classic. Haigh er den største produsenten / leverandøren av destruksjonsmaskiner i Europa. Haigh sin Sluicemaster PANAWAY er markedslederen i Europa. Den bruker 80.000 liter vann mindre enn sine konkurrenter iløpet av ett år.

Classic.jpg

Bildet viser Sluicemaster Classic

Last ned datablad på Sluicemaster Classic her: sluicemaster.pdf

Last ned datablad på Sluicemaster Panaway

Kontakt oss for informasjon rundt destruksjonsmaskiner.

Slik fungerer systemet

Haigh engangssystem består av en destuksjonsmaskin som kobles til kloakknettet med en 50mm overgang. Engangsartiklene som; urinflasker, bekken, vaskefat etc. er laget av resirkulert papir og tilsatt litt bivoks for å hindre lekkasje. Disse engangsartiklene kastes direkte i maskinen og engangsartiklene destrueres til fiberstørrelser som deretter spyles ut i kloakknettet. Engangssystemet er laget for å hjelpe og bekytte både pleiere og pasienter for å bli utsatt for kryssmitte.

Kostnadene ved ett slik system er langt lavere enn ved å investere i ett tradisjonelt system. Utstyret er veldig enkelt å installere og har flere driftsfordeler i forhold til de tradisjonelle systemene.

Er ett sykehus i Norge som, er det første sykehuset i Norden, har tatt dette systemet i bruk. I de siste årene har flere og flere sykehjem sett fordelene ved dette systemet. Det er veldig kostnadsbesparende.

Ta kontakt med Jevanord i dag dersom du har spørsmål rundt, eller ønsker å bestille destruksjonsmaskiner for engangsbekken-, urinflasker, -og vaskefat.