Fremtidens skyllerom ??

Destruksjonsmaskiner for engangsbekken/-urinflasker og- vaskefat.

Vi selger HAIGH Sluicemaster maskiner i Norge. Haigh ble etablert i 1955 og solgte sin første destruksjonsmaskin i 1964, Sluicemaster Classic. Haigh er den største produsenten / leverandøren av destruksjonsmaskiner i Europa. Haigh sin Sluicemaster PANAWAY er markedslederen i Europa. Den bruker 80.000 liter vann mindre enn sine konkurrenter iløpet av ett år.

Classic.jpg


Bildet viser Sluicemaster Classic.

Last ned datablad på Sluicemaster Classic her>>>>>>>>sluicemaster.pdf

Last ned datablad på Sluicemaster Panaway her>>>>>>>>

Kontakt oss for informasjon rundt destruksjonsmaskiner.

Slik fungerer systemet

Haigh engangssystem består av en destuksjonsmaskin som kobles til kloakknettet med en 50mm overgang. Engangsartiklene som; urinflasker, bekken, vaskefat etc. er laget av resirkulert papir og tilsatt litt bivoks for å hindre lekkasje. Disse engangsartiklene kastes direkte i maskinen og engangsartiklene destrueres til fiberstørrelser som deretter spyles ut i kloakknettet. Engangssystemet er laget for å hjelpe og bekytte både pleiere og pasienter for å bli utsatt for kryssmitte.

Kostnadene ved ett slik system er langt lavere enn ved å investere i ett tradisjonelt system. Utstyret er veldig enkelt å installere og har flere driftsfordeler i forhold til de tradisjonelle systemene.

Er ett sykehus i Norge som, er det første sykehuset i Norden, har tatt dette systemet i bruk. I de siste årene har flere og flere sykehjem sett fordelene ved dette systemet. Det er veldig kostnadsbesparende.

Ta kontakt med Jevanord i dag dersom du har spørsmål rundt, eller ønsker å bestille destruksjonsmaskiner for engangsbekken-, urinflasker, -og vaskefat.