Medisinfryseskap

Vi har i flere tiår kunne tilby nyttige og kvalitetssikkert laboratorieutstyr.
Med tanke på et laboratorie har sikkertskrav må også laboratorieutstyr også være av ypperste kvalitet. Dette er ikke produkter som bør avgjøres på pris, men heller kvalitet.

Vi i Jevanord startet opp i 1923 og har mange tiår med erfaring som komplett leverandør av renseri- og vaskeriløsninger deriblant laboratorieutstyr for helseinstitusjoner og utdanningssteder.
Vår lange erfaring har gitt oss lang erfaring og høy kompetanse på hva som fungerer innen laboratorieutstyr. Dette medfører at vi vet hvilke produsenter og varer man skal investere i, og som gir deg som kunde produkter som varer i en årrekke.

Servicemessig for laboratorieutstyr betjenes Oslo/Akershus/Hedmark/Oppland/Vestfold og Østfold av egne teknikere. Resten av landet dekkes av våre forhandlere på laboratorieutstyr.

Vi ønsker å tilby de riktige løsningene. Ta kontakt på telefon 22 57 85 00 eller send oss en E-post til: jevanord@jevanord.no dersom du ønsker mer informasjon om våre produkter innen laboratorieutstyr.

Jevanord AS leverer medisinfryseskap og annet nyttig kvalitetsikkert laboratorieutstyr. Se bilder av ulike medisinfryseskap her.