Industrivaskemaskiner for veterinærer, ridesentre og hundehoteller 

<center><h2>Vaskerimaskiner</h2></center>

Vi fører vaskemaskiner fra UniMac, et varemerke under Alliance Laundry Systems (ALS). Dette er industrivaskemaskiner som kan brukes til store mengder stoff og tøy som til sammen veier mye. Mye industri krever vaskemaskiner som kan håndtere vask på 11 kilo og oppover. Til slik bruk er UniMac et kvalitetsprodukt med god funksjonalitet.

Kontakt oss for mer informasjon om våre løsninger for veterinærer, ridesentre og hundehoteller.

Behov for industrivaskemaskin hos veterinærer

Hos veterinærer vil det være behov for vaskemaskiner som kan vaske store mengder tøy på en rask og effektiv måte. Det er viktig at materialene som vaskes blir tilstrekkelig rengjort, slik at de kan brukes i forbindelse med operasjoner og andre behandlinger. Med UniMac industrivaskemaskin får du en god maskin som tilfredsstiller alle krav til hygiene, samtidig som den tar hensyn til miljøet.

Vaskemaskiner for små og store ridesentre

Hestedekken bør vaskes regelmessig. Uavhengig av størrelse vil alle landets staller ha behov for å vaske hestedekke til alle sine hester. Det krever en solid og robust industrivaskemaskin. Vi leverer vaskemaskiner fra UniMac som er spesialtilpasset denne bruken. Med en slik vaskemaskin i stallen eller på ridesenteret kan du vaske hestedekken ved regelmessig, uten at det går utover maskinen eller at det går på bekostning av materialet.

Vask av tepper og pledd på hundehoteller

Også på hunde- og dyrehoteller er det et stort behov for industrivaskemaskiner. Pels og hår kan blokkere vaskemaskinen og tette til avløpssystemet, dersom vaskemaskinen ikke er egnet for slik bruk. Med UniMac får du en solid vaskemaskin med spesialtilpassede avløpssystemer som egner seg vask av pledd, tepper og annet utstyr som brukes i forbindelse med hunde- og dyrehoteller.

Serviceavtale med Jevanord AS

Vi tilbyr serviceavtaler på alle vaskemaskinene vi leverer. Det er viktig at service utføres ved behov. Dette vil forlenge produktets levetid og sørge for at kvaliteten opprettholdes. Til dette har vi et lager med reservedeler, slik at service kan utføres raskt og effektivt. På Østlandsområdet utføres service av våre egne servicearbeidere. I øvrige deler av landet benytter vi vårt store nettverk av kvalitetssikrede forhandlere til å utføre serviceoppdrag. Vi er også leverandør av egnet vaskemiddel til industrivaskemaskinene.

Kontakt oss

Har du flere spørsmål om industrivaskemaskiner til bruk hos veterinærer, ridesentre og hundehoteller? Kontakt oss gjerne her for mer informasjon om våre produkter og tjenester.