Myntvaskeri

Vi tilbyr gode løsninger for myntvaskeri, og representerer Speed Queen merket i Norge.
Speed Queen er ett varemerke under Alliance Laundry Systems (ALS) fra USA. ALS er, ved siden Electrolux, den største produsenten av profesjonelle vaskerimaskiner på verdensbasis. Andre varemerker under ALS er UniMac og Huebsch. Dette er ideelle løsninger for myntvaskeri.

Speed Queen er verdens største produsent av vaskemaskiner og tørketromler til myntvaskerier. Vi har kan i Norge vise til et stort antall bedrifter innen turistnæringen som i løpet av de siste 30 årene har installert Speed Queen vaskerimaskiner på campingplasser, vandrehjem, marinaer, hybelbygg, folkehøyskoler, moteller og andre plasser hvor myntvaskeri er praktisk.

Alle maskinene leveres med intergrert pollett- eller myntapparat. Maskinene for myntvaskeri selvsagt meget driftssikre, men er også enkle å betjene og ta i bruk.

Nedenfor finner dere brosjyrer på de mest solgte modellene til campingplasser og myntvaskerier. Kontakt oss dersom dere har spørsmål rundt brosjyrer, eller har flere spørsmål.

Last ned brosjyrer for maskiner for campingplasser / hybelhus / vandrehjem / folkehøyskoler her:

vaskemaskin>> swt.pdf

tørketrommel>> sde907.pdf

Last ned brosjyere for maskiner for myntvaskerier her:

vaskemaskin >> horizon_vask.pdf

tørketrommel >> t201.pdf

Ønskes mer informasjon om oss eller andre typer maskiner, vennligst ta kontakt på tlf. 22 57 85 00 eller på mail.

Du kan også sende inn en henvendelse gjennom kontaktskjemaet vårt om du har spørsmål rundt myntvaskeri til campingplasser, hybelbygg, folkehøgskoler, moteller, vandrehjem og andre steder som har behov for myntvaskeri.