Tørketromler

UniMac har vært vårt hovedmerke på tørketromler de siste 30 årene. UniMac er ett varemerke under Allince Laundry Systems (ALS), USA. ALS er, ved siden av Electrolux, den største produsenten av tørketromler på verdensbasis. Andre varemerker under ALS er Speed Queen, Huebsch, IPSO. ALS er for øvrig en betydelig produsent av tørketromler til andre maskinprodusenter - deriblant flere ledende europeiske - som selger tørketromlene videre under egne varemerker.

For å gi dere mest og best informasjon om UniMac sine tørketromler har vi delt kategorien; Tørketromler inn i grupper basert på kapasitet / kg tøy. Nedenfor finner Dere brosjyrer på Norges mest solgte tørketromler.

Firmaet ble etablert i 1923 og har mange tiår med erfaring som komplett leverandør av renseri- og vaskeriløsninger deriblant tørketromler, til Ho/Re/Ca - næringen, borettslag, helseinstitusjoner, rengjørings- renseri og vaskeribransjen.
Vår lange erfaring har gitt oss lang erfaring og høy kompetanse på hva som fungerer innen tørketromler. Dette medfører at vi vet hvilke produsenter og varer man skal investere i, og som gir deg som kunde produkter som varer i en årrekke.

Servicemessig vedrørende våre tørketromler, betjenes Oslo/Akershus/Hedmark/Oppland/Vestfold og Østfold av egne teknikere. Resten av landet dekkes av våre forhandlere på tørketromler.

Ta kontakt på telefon: 22 57 85 00 eller send oss en e-post til: jevanord@jevanord.no dersom du ønsker mer informasjon om våre tørketromler.

Tørketromler opp til 10 kg.
TU200MT - 8 kg. >> tu200mt.pdf
TU200MP - 8 kg. >> tu200.pdf
SSEX07 - 8 + 8 kg. >> ssex07.pdf

Tørketromler opp til 16 kg.
Tørketromler opp til 77 kg.