Varmruller

Vi har solgt GMP varmruller siden 1985. GMP har ett komplett leveringsprogram for alle rullebehov i institusjons- eller industrivaskeri, fellesvaskeri i borettslag, renserier og andre kommersielle mindre vaskerier. Rullene har valsebredde fra 1 til 3,2 meter med kapasiteter fra 20 - 90 kg tørt tøy pr. time.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om GMPs varmruller.

Varmruller med stållamellefjær

Alle våre modeller av varmruller har tekstilbekledd valse med elastisk underlag og elektrisk oppvarmet rulleskål. De større modellene kan leveres med stållamellefjær på valse. Dette belegget varer varmerullene sin levetid ut og trenger ikke og fornyes slik stålull må. Standard på alle rullene er retur av tøy i front slik at rullene kan plasseres mot vegg og betjenes av en person. De strengeste sikkerhetshensyn er ivaretatt: Alle ruller har langsgående fingerbeskyttelse og ekstra panikk-knapp.

Landsdekkende service

Servicemessig betjenes Oslo/Akershus/Hedmark/Oppland/Vestfold og Østfold av egne teknikere. Resten av landet dekkes av våre forhandlere på varmruller.

Vi ønsker å tilby de riktige løsningene. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om våre produkter innen varmruller.