Varmruller

Vi har solgt GMP varmruller siden 1985. GMP har ett komplett leveringsprogram for alle rullebehov i institusjons- eller industrivaskeri, fellesvaskeri i borettslag, renserier eller andre kommersielle mindre vaskerier. Rullene har valsebredde fra 1 til 2 meter med kapasiteter fra 20 - 60 kg tørt tøy pr. time.

Varmruller med stål lamellefjær

Alle våre modeller av varmruller har tekstilbekledt valse med elastisk underlag og elektrisk oppvarmet rulleskål. De større modellene kan leveres med stål lamellefjær på valse. Dette belegget varer varmeruller sin levetid ut og trenger ikke og fornyes slik stålull må. Standard på alle rullene er retur av tøy i front slik at rullene kan plasseres mot vegg og betjenes av en person. De strengeste sikkerhetshensyn er ivaretatt: Alle ruller har langsgående fingerbeskyttelse og ekstra " panikk- knapp".

Servicemessig betjenes Oslo/Akershus/Hedmark/Oppland/Vestfold og Østfold av egne teknikere. Resten av landet dekkes av våre forhandlere på varmruller.

Vi ønsker å tilby de riktige løsningene. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om våre produkter innen varmruller.

Nedenfor kan du se på noen av GMP varmruller :
Ruller med valsebredde 100 - 140cm >> gmp1000_1400es_side1.pdf
Ruller med valsebredde 140 -200cm >> gmp1400_1600_2000.pdf

Ønskes mer informasjon om GMP's varmruller, vennligst ta kontakt enten pr. tlf. 22 57 85 00 eller på mail.