VASKEMASKINER - For deg som ønsker å kjøpe vaskemaskin i kvalitet

UniMac har vært vårt hovedmerke i kategorien vaskemaskin de siste 40 årene.

UniMac er ett varemerke under Alliance Laundry Systems (ALS), USA.

ALS er verdens største produsent av profesjonelle vaskemaskiner. Andre varemerker under ALS er Speed Queen og Huebsch. UniMac produserer vaskemaskiner for all type bruk; det være seg barnehager, borettslagsvaskerier, brannstasjoner, fellesvaskerier, hestesport, hotell / motell, institusjonsvaskerier, moppevaskerier, rengjøringsbyråer, renserier, skip/offshore, små- og store vaskerier.

Vi har også industrivaskemaskiner som egner seg godt for hundehoteller, veterinærer og ridesentre. Les mer om dette her.


Om du ønsker å kjøpe vaskerimaskiner av oss kan det være greit å vite at vi servicemessig betjener Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland, Vestfold og Østfold av egne teknikere.

Resten av landet dekkes av våre forhandlere på vaskemaskiner.

Vi ønsker å tilby de riktige løsningene, for deg som skal kjøpe vaskemaskin.
Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om våre vaskemaskiner.


For å gi dere mest og best informasjon om UniMac sine vaskemaskiner har vi delt vaskemaskinene inn i grupper basert på kapasitet / kg tøy. Dette medfører at det blir enklere for deg som skal kjøpe vaskemaskin, og finne den som er midt i blinken for deg.


Nedenfor finner Dere brosjyrer på de mest solgte modellene innenfor kategorien vaskemaskin.

Ta kontakt med oss på telefon: 22 57 85 00 eller send oss en e-post til: jevanord@jevanord.no dersom du ønsker mer informasjon.

Høytsentrifugerende vaskerimaskiner

Vaskemaskiner inntil 14 kg.

Vaskemaskiner inntil 28 kg.

Vaskemaskiner inntil 60 kg.

Vaskemaskiner inntil 120 kg.