Service

Vår lange erfaring i bransjen har gitt oss bred teknisk kompetanse. Vi monterer maskiner og utstyr ved levering. Vi utfører service, reparasjoner og vedlikehold på maskiner når dette er nødvendig.
Service på maskiner i Oslo, Viken og Hedmark utføres av våre egne dyktige og erfarne service teknikere. Resten av landet dekkes gjennom vårt brede forhandlernett.

Våre teknikere har til enhver tid de mest vanlige slitedelene med seg i bilen til enhver tid, samt de delene de eventuelt mistenker kan være årsaken til feilen. Dette sikrer så rask utbedringstid som mulig.

Mange av våre kunder har en sammensetning av forskjellige maskintyper og modeller. Vi utfører service på alle kjente produsenter av profesjonelle og industri maskiner.

Serviceavtale / Vedlikeholdsavtale

Vi tilbyr service- og vedlikeholdsavtaler på alle maskiner vi leverer. Med en slik avtale kontrolleres maskinene dine jevnlig eller til fastsatte intervaller. Ved større mangler vil vi utarbeide en rapport og gi en anbefaling for utbedring.

Reservedeler

Vi fører fullt reservedelslager av slitedeler til alle våre maskiner, slik at vedlikehold og reparasjoner kan utføres på en hurtig og effektiv måte. Vi har lager sentralt i Oslo og kan alltid levere deler på kort tid til vårt forhandlernett.