Om oss

Jevanord AS ble etablert i 1923, og vårt hovedkontor ligger i dag sentralt til på Brynseng i Oslo. Vi har siden oppstarten levert maskiner og utstyr til profesjonelt bruk over hele landet. Blant våre kunder finner du vaskerier, renserier, borettslag, sykehjem, sykehus, hoteller, restauranter og andre institusjoner. Med snart 100 år i bransjen har vi opparbeidet oss høy kompetanse og bred kunnskap innenfor disse markedene. Vi har vårt eget lager av maskiner, utstyr og deler.

Vi utfører alt fra levering, montering, installasjon, drift, reparasjon og vedlikehold av maskiner og utstyr. Vi har et landsdekkende forhandlernett og leverer produkter og utstyr fra markedsledende leverandører. En av våre leverandører er verdens største produsent av vaskemaskiner, Alliance Laundry Systems. Våre produkter oppfyller naturligvis bransjens strenge krav til ytelse og hensyn til miljø.

Vi legger vår stolthet i å alltid levere god service og arbeid av høy kvalitet, samtidig som vi alltid er tilgjengelig for våre kunder.