Service

God service kan forlenge levetiden på maskiner og installasjoner. Vi tilbyr service på alle produkter i vårt sortiment, både på egne merker og merker vi ikke selv fører. Vår lange erfaring i bransjen har gitt oss bred teknisk kompetanse. Vi leverer et servicetilbud av høy kvalitet og i tråd med gjeldende bransjestandarder.

Fullverdig servicetilbud


Vi utfører service på produkter i alle kategorier vi selv fører. Dette innebærer at vi monterer maskiner og utstyr ved levering, men også at vi utfører service, reparasjoner og vedlikehold på maskiner når dette er nødvendig. Vi har et komplett lager av reservedeler, slik at reparasjoner kan utføres hurtig og effektivt.

Service på maskiner i Østlandsområdet utføres av våre egne dyktige og erfarne servicearbeidere. Resten av landet dekkes gjennom vårt brede forhandlernett.

Mulighet for serviceavtale


Ønsker du å sørge for at dine maskiner til enhver tid er i optimal stand? Da er det mulig å inngå en serviceavtale med oss. Med en slik avtale kontrolleres maskinene dine jevnlig, slik at eventuelle mangler vil avdekkes og utbedres før en driftsstans oppstår.

Har du behov for service på dine maskiner eller vil inngå en serviceavtale? Kontakt oss gjerne på mail, telefon eller via kontaktskjema.